Handelsbetingelser

Vi handler privat

Når du og jeg handler med dioder (eller hvad der måtte være til salg her på rc-diode.dk) til din fjernstyrede bil, handler vi på private handelsbetingelser – på samme måde som hvis vi handlede med hinanden på DBA eller Gul&Gratis.

Du har 14 dages fortrydelsesret

Når du handler henne på internettet og hos RC Diode har du normalt 14 dages fortrydelsesret, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet og returnere varen til os. Denne fortrydelsesret har du selvfølgelig også hos RC Diode.

Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag, forlænges fristen til den efterfølgende hverdag. I tilfælde af flere forskellige varer, som er bestilt i én bestilling, men leveres enkeltvis, eller en vare, der leveres i flere partier, løber perioden fra modtagelsen af den sidst leveret vare eller parti.

Forsendelse

Du indleverer forsendelsen på dit nærmeste posthus. Husk at du i dette tilfælde selv skal betale fragtomkostningerne.

Du skal give skriftlig besked til info@rc-diode.dk før du returnerer dine varer.

Dine returvarer sendes til:
RC Diode
v/ Jean Jensen
Humlekærgård 35
4600 Køge

Tilbagebetaling

Beløbet bliver overført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med. Har du eksempelvis betalt med kreditkort, tilbageføres købsbeløbet til det betalingskort, du brugte ved købet. Dette kan tage op til 5 bankdage.